Heeft uw Daalderop ketel storing?

Wordt uw verwarming niet meer warm, of staat u plotseling onder een koude douche? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met een Daalderop ketel storing. Lost het resetten van het toestel niets op en weet u niet wat u moet doen? Neem dan contact op met onze monteurs. In Rotterdam en omgeving staan wij altijd voor u klaar.

Eerste hulp bij Daalderop storing

Een storing kan veel oorzaken hebben. Op het display van de ketel wordt een foutcode weergegeven. Met behulp van deze code kunt u achterhalen wat het probleem precies is. Zo staat een knipperende C voor een onjuiste CV druk. Als de druk minder dan 0,5 bar is, moet het CV circuit worden bijgevuld. Bij een druk hoger dan 3 bar moet er juist water afgetapt worden. Het circuit is dan te vol.

Kunt u deskundige ondersteuning gebruiken bij uw Daalderop ketel storing? Roep dan de hulp in van onze CV experts. Bel ons op 070 - 207 50 28 en we komen zo snel mogelijk naar u toe in Rotterdam. We verlenen eerste hulp bij een Daalderop storing en zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing.