CV lekkage Rotterdam

Ligt er water onder uw CV ketel? Vermoedt u dat er een radiator lekt? Of zit er een scheurtje in een leiding? CV lekkage kan zich op veel verschillende plekken in de verwarmingsinstallatie vertonen. Om welke plaats het ook gaat: het zorgt meteen voor veel overlast. Niet alleen zal uw ketel niet meer optimaal werken, er kan ook schade aan uw woning of eigendommen ontstaan. Alle reden dus om er vlug een professional bij te halen! In Rotterdam en omgeving neemt u dan contact op met ons bedrijf. Dankzij onze vlugge en flexibele service bent u verzekerd van de beste hulp.

Wel of geen lekkende CV ketel?

Het kan lastig zijn om vast te stellen of u nu wel of niet te maken heeft met lekkage aan de CV ketel. Twijfelt u? Ook dan raden we u aan om er even een vakman naar te laten kijken. Als het namelijk wel om een lek gaat, kan dat zo vlug mogelijk worden opgespoord. Zo voorkomt u hoge reparatiekosten en veel overlast.

Schakel ons meteen in

CV lekkage moet meteen worden verholpen. Dat is de reden dat wij een snelle spoedservice hebben opgezet. U kunt ons op het nummer 070 - 207 50 28 daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereiken. Na uw telefoontje sturen we vervolgens zo spoedig mogelijk een monteur naar u toe. Daardoor blijft de overlast zo beperkt mogelijk. Uw CV ketel lekt water? Wij lossen de overlast in de regio Rotterdam voor u op!