CV installatie Rotterdam

Ons bedrijf is uw leverancier in diverse CV ketels in de regio Rotterdam. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan CV ketels, zodat wij voor iedere situatie een geschikt toestel kunnen leveren. Heeft uw woning vele vertrekken die verwarmd moeten worden? Dan bieden wij diverse ketels met een grote verwarmingscapaciteit. U wilt een CV ketel plaatsen? Om welk type het ook gaat, All Heating staat voor u klaar!

CV installatie Rotterdam aanleggen

Wanneer u ons verwarmingsbedrijf in Rotterdam inschakelt voor een CV ketel installeren, denken wij graag met u mee. Zo kunnen we een toestel aanraden dat zo goed mogelijk past bij uw gezinssamenstelling, woonsituatie en budget. Bent u het eens met deze keuze? Dan gaan wij vervolgens de CV aanleggen. Als er een oude ketel wordt vervangen, voeren wij deze voor u af.

De HR ketel: milieuvriendelijk en energiebesparend

Vandaag de dag kiest bijna iedereen bij CV installatie voor een HR ketel. Deze ketels gebruiken de warmte van verbrandingsgassen, die bij andere apparaten via de afvoer verloren gaan. Een HR ketel is daardoor milieuvriendelijker en energiebesparend. Wij nemen graag met u door welk type voor u geschikt is. Wilt u nog meer energie besparen dan met een HR ketel? Dan kunt u tevens bij ons terecht voor HR+ en HR++ ketels.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met uw CV installateur. We zijn u in en om Rotterdam met plezier van dienst!