CV onderhoud Rotterdam

Goed CV onderhoud zorgt ervoor dat uw CV ketel langer meegaat. Dat geldt niet alleen voor CV ketels, maar ook voor de gehele verwarmingsinstallatie. Een goed onderhouden CV kan zo’n vijftien jaar meegaan. Om die periode zonder CV storing door te komen, is het belangrijk dat u uw installatie regelmatig laat nakijken. Eventuele mankementen kunnen dan in een vroegtijdig stadium worden opgespoord. Dat scheelt u niet alleen hinder, maar is een CV reparatie ook te voorkomen! Dit kan u aanzienlijk schelen in kosten. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw ketel ook opnieuw afgesteld. Dat kan aanzienlijk schelen op de energierekening. Kortom: alle reden om regelmatig voor CV ketel onderhoud te zorgen.

CV ketel onderhoud Rotterdam periodiek

In Rotterdam kunt u All Heating zowel inschakelen voor eenmalig als periodiek onderhoud. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren wij verschillende zaken. Natuurlijk voeren wij een complete reiniging van uw CV ketel uit. Waar we met name kijken naar het gasblok. We controleren de gasdruk en gasdichtheid. Het CO2 percentage stellen wij af. En controleren de rookgasafvoer en circulatiepomp. Hiernaast kunt u onze onderhoudscontracten bekijken. Als u liever eenmalig een onderhoudsbeurt wilt laten uitvoeren kan dat natuurlijk ook. Hiervoor rekenen wij €65,- (excl. BTW, materiaal en voorrijkosten)

CV onderhoud Rotterdam merken

All Heating is met 36 jaar ervaring uw vakman voor al uw werkzaamheden omtrent uw centrale verwarming. Door onze jaren lange ervaring hebben wij een zeer hoge vakkennis opgebouwd. We zijn dan ook bekend met bijna alle merken CV-ketels. Enkel met Atag werken wij niet. Als trotse ambassadeur en premium dealer van Vaillant, dealer van Remeha en Nefit mogen wij stellen specialist te zijn in deze merken.

Afspraak voor CV ketel onderhoud Rotterdam

Zoekt u een professional die het CV onderhoud voor u kan verzorgen? In de regio Rotterdam is All Heating uw CV monteur waarop u kunt rekenen. Wij komen graag bij u langs om de staat van uw verwarmingsinstallatie te bekijken. Wanneer wij klaar zijn met onze werkzaamheden verkeert deze weer in optimale staat! U kunt ons altijd inschakelen voor een onderhoudsbeurt. Als u ons belt op 070 - 207 50 28 of ons contactformulier invult, maken we een afspraak om bij u langs te komen. Ook kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten. We komen dan op regelmatige basis bij u langs voor CV onderhoud. U heeft dan nergens meer omkijken naar! In en om Rotterdam kunt u op ons rekenen.