CV storing Rotterdam

Koude verwarming of koud water uit de kraan? Lees hier alles over wat u moet doen bij een CV storing. Komt u er zelf niet uit? Onze cv monteur in Den Haag staat voor u klaar. Bel gerust naar 070 - 207 50 28.

cv storing Rotterdam

Koude radiator door kapotte cv-ketel? Wij staan voor u klaar.

 

Wat te doen bij een kapotte cv-ketel?

Een storing komt bij bijna elk toestel weleens voor. Dat is ook niet zo raar: een CV ketel wordt immers intensief gebruikt. In veel gevallen kunt u een CV storing eenvoudig zelf verhelpen. Het resetten van het apparaat blijkt vaak voldoende: doordat het toestel opnieuw opstart, treedt alles weer in werking. Ook het bijvullen van de waterstand heeft vaak het gewenste effect. Is dat niet het geval en lukt het u niet om de ketel weer te laten werken? Dan is het tijd om er een professional bij te halen. In de regio Rotterdam is All Heating u met plezier van dienst.

Elke CV storing gerepareerd

CV ketels bestaan er in alle soorten en maten. Maar welk type toestel u ook heeft: als uw ketel uitgevallen is, kunnen wij de CV storing verhelpen. We staan voor u klaar bij ketels van de merken:

Heeft u te maken met een CV storing? Aarzel dan niet maar neem meteen contact met ons op. We staan voor zulke spoedgevallen dag en nacht voor u paraat! Bel ons op het nummer 070 - 207 50 28, dan sturen we zo gauw mogelijk een medewerker naar u toe. In en om Rotterdam kunt u op ons rekenen!