CV storing Rotterdam

Is plotseling wel erg koud in de woonkamer? Of komt er geen warm water meer uit de kraan? Dan is de kans groot dat de CV uitgevallen is. Dat komt bij bijna elk toestel weleens voor. Dat is ook niet zo raar: een CV ketel wordt immers intensief gebruikt. In veel gevallen kunt u een CV storing eenvoudig zelf verhelpen. Het resetten van het apparaat blijkt vaak voldoende: doordat het toestel opnieuw opstart, treedt alles weer in werking. Ook het bijvullen van de waterstand heeft vaak het gewenste effect. Is dat niet het geval en lukt het u niet om de ketel weer te laten werken? Dan is het tijd om er een professional bij te halen. In de regio Rotterdam is All Heating u met plezier van dienst.

Elke CV storing gerepareerd

CV ketels bestaan er in alle soorten en maten. Maar welk type toestel u ook heeft: als uw ketel uitgevallen is, kunnen wij de CV storing verhelpen. We staan voor u klaar bij ketels van de merken:

Heeft u te maken met een CV storing? Aarzel dan niet maar neem meteen contact met ons op. We staan voor zulke spoedgevallen dag en nacht voor u paraat! Bel ons op het nummer 070 - 207 50 28, dan sturen we zo gauw mogelijk een medewerker naar u toe. In en om Rotterdam kunt u op ons rekenen!