CV service Rotterdam

Net zoals met vele andere elektronische installaties is een verwarmingsketel onderhevig aan verval. Daarom is het belangrijk om uw ketel regelmatig te laten controleren door een erkende CV specialist. Voor een onderhoudsservice in Rotterdam en omgeving bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw CV helemaal wordt nagekeken, zodat beginnende mankementen kunnen worden gerepareerd. Voorkom storingen en lekkage door regelmatig uw ketel grondig te laten nakijken!

Onze werkzaamheden

Onze CV service is uitgebreid: van installatie van ketels tot onderhoud en vervanging. Welke klus we ook uitvoeren, wij zetten snelle service, klantvriendelijkheid en flexibiliteit altijd voorop. Heeft u advies nodig, bijvoorbeeld over de vraag welke CV ketel het best bij uw wensen past? Dan denken wij met plezier met u mee. Dankzij onze ruime ervaring kan Saricar B.V. u altijd van passende tips en suggesties voorzien.

Schakel onze 24 uurs service in

Heeft u ondanks het onderhoud aan uw ketel last van een CV storing? Dan kunt u ons ook buiten kantoortijden inschakelen voor het verhelpen van uw storing. U kunt onze spoedservice namelijk dag en nacht telefonisch bereiken op het nummer 010 - 798 89 06. Onze storingsdienst is vervolgens zo snel mogelijk bij u, zodat de overlast vlug voorbij is. We staan in en om Rotterdam voor u klaar met onze CV service!